Waarvoor staat de naam Teas and Greens?

Teas:
Ik ben een echte tea addict! Ik zal niet snel een dag overslaan zonder thee! Het is er me met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit welke thee! Zwarte, witte, groene, … lust ik allemaal! ++ het is natuurlijk gezond. Drie of meer koppen thee per dag verkleint bijvoorbeeld de kans op diabetes type 2. Nog enkele voordelen zijn kankerpreventie, antivirale effecten, verbetert het gewichtsverlies en de vetverbranding, beschermt de huid,…

Greens:
Ik hou van de gezonde levensstijl en de groene groenten horen daar natuurlijk bij. Zij zijn degene die in eerste instantie zorgen voor een natuurlijke weerstand. Ze verlagen bijvoorbeeld een hoge bloeddruk, brengen cholesterol in evenwicht, verhogen de concentratie, voorkomen osteoporose,… Groene groenten zijn dus supergezond.

Met Greens bedoel ik niet enkel de groene groenten, maar ook de natuur. Contact met groen en zicht op groen helpen ons om te recupereren van stress. Ook zetten parken, tuinen, groene paden en recreatiedomeinen ons aan tot bewegen. Ze maken ons fitter en verminderen het risico op overgewicht. Alleen maar voordelen dus!

Draag zorg voor je lichaam en zet je gezondheid op de eerste plaats!
Daarom Teas and Greens!

Liefs,
Sanne

Push the button and follow me! Thanks Sanne x