Coach jezelf gezond!

Coach jezelf gezond!

★ Review & Giveaway! ★

Ik heb dit boek onlangs toegestuurd gekregen van Kim Langie (de auteur van dit boek) omdat onze visie op gezonde voeding hetzelfde is. Ze heeft dit boek geschreven om iedereen naar een gezondere levensstijl te helpen. Wat ook mijn doel is! De keuze was dus snel gemaakt om hier een review over te schrijven ++ ik mag ook zo’n boek weggeven. Vergeet dus niet naar beneden te scrollen!

Het is geen kookboek, maar een DOE-boek.
Natuurlijk helpt ze je op weg met enkele basisrecepten. Ik had nog rijpe bananen in huis dus heb ik haar bananenbrood gebakken. Blijft een topper! Voor elke maaltijd van de dag vind je enkele recepten terug in het boek.

Het boek bestaat uit 2 delen: Deel 1 is een klein stukje theorie en in het 2de deel ga je zelf aan de slag! Je stelt een doel op en daar ga je mee verder. Is dat doel nu afvallen of gezonder gaan leven? Het kan beide! Je leert er onder andere een weekmenu opstellen, je vooruitgang bijhouden, ze geeft je tips & tricks mee, … en dit allemaal met leuke en handige invulblaadjes! Als je een doel behaalt hebt mag je jezelf ook verwennen.

Wat ik wel een leuk hoofdstuk vind is de ‘Cold Turkey’ challenge. Deze challenge betekent dat je van de ene op de andere dag het voedingsmiddel niet meer gaat aanraken. Voor hoe lang? Dat kies je zelf! Welk product? Dat kies je ook zelf! Het gaat natuurlijk over ongezonde producten/ verslavingen. Bij mij is dat vooral kaas. Ik ben een echte kaasliefhebber en het is voor mij steeds moeilijk om naast die kaasafdeling in de winkel te wandelen. Dat wordt dus mijn ‘Cold Turkey’!

Dit boek is handig voor in de toekomst. Ik ben afgestudeerd als voedingsdeskundige en ga deze invulblaadjes zeker kunnen gebruiken naar mijn klanten toe. Op een speelse manier je doelen bereiken!

⤹ Je kan hem winnen en hoe dat vind je hieronder.

GIVEAWAY

Hoe maak je kans om hem te winnen?

❥ Volg mij en Coach jezelf gezond op instagram!
❥ Like het giveaway bericht op instagram.
❥ Laat onder het bericht op instagram weten dat je meedoet!

Wat zijn de voorwaarden?

Je moet de procedure hierboven volgen om te kunnen winnen. Alle Belgen en Nederlanders mogen meedoen aan de actie.

De actie sluit op zondag 24 december en de winnaar maak ik bekend op kerstochtend 25 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

VEEL SUCCES!

Kan je niet wachten en wil je zo snel mogelijk aan de slag gaan?

Je kan hem bestellen via de link op de instagram pagina van Coach jezelf gezond of je kan hem in je Standaard Boekhandel halen (/bestellen) en dan betaal je geen verzendkosten!

Wees snel, want de oplage is beperkt!

Hij kost maar €16,95 dus ideaal als je nog een cadeautje zoekt voor Nieuwjaar of wil je 2018 inzetten met goede voornemens en wil je gezonder gaan leven? Dit boek kan je op weg helpen!

    Gezonde Groetjes, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: