Is de Boho- Tiffin lunchbox een handig ding?

Boho – Tiffin lunchbox

Hi allemaal!

Onlangs heb ik deze leuke lunchbox van Boho – Tiffin toegestuurd gekregen voor mijn mealpreps!

Wat ziet hij er leuk uit, niet? Omdat ik nog steeds die plastic bakjes gebruikte kreeg ik deze als cadeautje. Ik was direct verliefd en kon niet wachten om hem te gebruiken voor mijn preps.
Hij bestaat uit 3 lagen en is daarom super handig om mee te nemen naar het werk. Het bovenste en kleinste bakje gebruik ik voor mijn snacks (= ruim genoeg), het middelste bakje gebruik ik voor mijn avondmaal in te bewaren en het onderste en grootste bakje gebruik ik voor mijn lunch. Ik vind het persoonlijk beter om ’s middags als lunch wat meer te eten dan ’s avonds.

Mijn eerste mealprep in de Boho- Tiffin lunchbox was deze:

Als snack Havermout koekjes van Pascale Naessens! Weinig werk, snel klaar en heel lekker.

Recept havermoutkoekjes
Benodigdheden voor 9 koekjes

40g havermout
2 kleine rijpe bananen of 1 grote rijpe banaan
25g kokosschilfers
Werkwijze

1. Verwarm de oven voor op 180graden.
2. Prak de bananen en meng deze met de havermout en kokosschilfers.
3. Leg bakpapier op de bakplaat en maak kleine hoopjes van het beslag. Bak deze ongeveer zo’n 15 à 20 minuutjes.

——————–

Als middagmaal pasta met groene groenten. Receptje vind je hier. Ik heb de komkommer wel vervangen door gegrilde courgette omdat komkommer een zomergroente is en we zitten ondertussen al in de herfst!

Als avondmaal had ik quinoa met pompoen en feta gemaakt. Receptje vind je hier. Ik ben helemaal into pompoen deze herfst!

Ik vind het heerlijk om te mealpreppen, maar dat wist je waarschijnlijk al wel! Je staat wat langer in de keuken en het vraagt wat voorbereiding, maar alles is klaar en je hoeft het enkel maar op te warmen. Dat bespaart je achteraf weer wat extra werk. Nu het ’s avonds sneller donker is, is de zin om uitgebreid te koken wat minder. Daarom bereid ik alles voor op mijn vrije dag zodat ik enkele dagen verder kan.

Nu ik deze Boho – Tiffin lunchbox heb hoef ik geen 5 aparte bakjes meer mee te sleuren. Door de kleppen opzij blijven de bakjes goed aan elkaar hangen en bovenaan is er ook een handvat waardoor deze makkelijk mee te nemen is.

Ik gebruik hem nu ondertussen een weekje en wat ik wel mis is een (uitneembare) onderverdeling die je er eventueel zelf kan in leggen wanneer het nodig is. Ik neem meestal 2 snacks mee op een dag en nu doe ik 1 van de 2 snacks in zilverpapier of stop ik het in een plastic zakje zodat ze gescheiden blijven, maar dat is het enige minpuntje!

Wanneer ik soep prep bewaar ik deze in de vriezer, daarvoor gebruik ik nog wel de plastic bakjes. De lunchbox is niet lekvrij en kan niet in de vriezer. Voor alle andere mealpreps neem ik nu steeds mijn Boho-Tiffin!

Ik ben er alvast blij mee!
Ben je benieuwd naar de verschillende modellen en tekeningen?
Ontdek ze hier op hun website!

Liefs, Sanne

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: