Healthy broodpudding

Healthy broodpudding

Heb je overrijpe bananen en weet je niet wat ermee te doen? Hier is alvast een heerlijk en gezond ontbijt receptje!

Benodigdheden voor 1 portie

    1 ei
    40ml ongezoete sojamelk
    1 overrijpe banaan
    2 volkoren/ spelt boterhammen
    Koek- speculaaskruiden
    1 plakje pure chocolade

Werkwijze

    1. Als je geen Airfryer hebt verwarm de oven dan al voor op 180 graden.

    2. Prak eerst de overrijpe banaan tot ‘puree’. Neem de boterhammen en snij ze in de helft. Besmeer deze met de bananenpuree.

    3. Neem een ovenschaaltje en leg de besmeerde boterhammen erin. Leg ze over elkaar heen en druk ze daarna even aan.

    4. Klop het ei samen met de sojamelk en koek-speculaaskruiden door elkaar. Giet het beslag over de boterhammen.

    5. Zet het schaaltje in de Airfryer op 180graden en laat zo’n 12-15 minuutjes bakken. Als je de broodpudding in de oven bereid laat het dan zo’n 20 minuutjes bakken tot het goudbruin ziet.

    6. Werk af met een plakje pure chocolade. Leg deze erop wanneer de broodpudding juist uit de Airfryer/oven komt dan smelt hij nog lekker!



    SMAKELIJK!
    Laat me weten wat je er van vond!

    Liefs, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: