Airfryer spelt muffins met chocoladestukjes

Airfryer spelt muffins met chocoladestukjes

Hi allemaal!
Na 3 pogingen krijg ik ze niet mooier dan dit. Ondertussen noem ik het al monstertjes omdat ze steeds openbreken, maar ze zijn wel lekker. Daarom zet ik het recept voor jullie online! Je kan ze ook in de oven maken, maar dan duurt het iets langer voor ze gaar zijn.

Enjoy!

Benodigdheden

    100 gram speltbloem
    100 ml ongezoete sojamelk
    1/2 zakje baking soda van Dr Oetker.
    20 gram olijfolie extra vierge
    1 tl kokosbloesemsuiker
    Scheutje citroensap
    Chocolat chips naar keuze (Pure chocolade! En wil je ze vegan, dan laat je de chocoladestukjes weg.)

Werkwijze

1. Voeg alle ingrediƫnten samen en meng tot een glad beslag.

2. Vul 4 siliconen muffinvormpjes met het beslag, maar niet helemaal tot aan de rand.

3. Zet ze ongeveer voor zo’n 10 minuutjes op 160 graden in de Airfryer.

4. Laat ze even afkoelen voor je er van eet.



SMAKELIJK!
Laat me weten wat je er van vond!

Liefs, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: