Bananenbrood met kikkererwtenmeel

Bananenbrood met kikkererwtenmeel

Deze klassieker nog eens gebakken, maar nu met kikkererwtenmeel in plaats van speltmeel. Het geeft eens een andere toets aan dit baksel! Zeker het proberen waard en heel lekker als ontbijt met fruit yoghurt 0% en wat kaneel. Laat het smaken!

Benodigdheden

    3 rijpe bananen
    150g kikkererwtenmeel
    100ml magere melk
    2 eieren
    50g dadels
    1 zakje vanille suiker
    1 zakje backin van dr Oetker
    optioneel: walnoten

Werkwijze

    1. Verwarm de oven voor op 175 graden.

    2. Meng de eieren, dadels, bananen en de sojamelk in een blender tot een glad beslag.

    3. Voeg de kikkererwtenmeel en het zakje backin bij het glad beslag en meng goed door elkaar. Als je de walnoten gebruikt, prak deze en voeg bij het beslag.

    4. Giet het beslag in een bakvorm met bakpapier of giet het in een siliconen bakvorm.

    5. Bak het bananenbrood ongeveer een 40 minuutjes in de oven.

SMAKELIJK!
Laat me weten wat je er van vond!

Liefs Sanne

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

  • info@teasandgreens.be
  • FACEBOOK
    FACEBOOK
  • teasandgreens.be
    teasandgreens.be
  • PINTEREST
  • Instagram