Pizzabodem van bloemkool

Pizzabodem van bloemkool

Receptje uit het boek ‘MINDER SUIKER, zo lukt het!’
Review van het boek vind je hier.

Recept:

Benodigdheden

    1 middelgrote bloemkool
    1 ei
    100g geraspte cheddar
    zout en peper

Werkwijze

    1. Verwarm de oven voor op 180graden.

    2. Rasp de bloemkool grof en laat dit een paar minuten koken. Daarna even goed laten uitlekken.

    3. Meng het ei en de cheddar samen met de bloemkool en kruid af met peper en zout.

    4. Plet het mengsel in de vorm van een pizzabodem (ongeveer 1cm dik) op een bakplaat met bakpapier. Laat zo’n 30 min bakken tot de bloemkool goudbruin kleurt.

    5. Werk af met een garnering naar keuze (Ik heb hem belegd met passata, kerstomaatjes, oranje paprika, voorgebakken kippengehakt en oregano.) en zet nog eens 8-10 minuutjes in de oven.

SMAKELIJK!
Laat me weten wat je er van vond!

Liefs, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: