Koude pasta met witte en groene asperges

Koude pasta met witte & groene asperges

Benodigdheden voor 1 portie

    40 gram ongekookte volkoren farfalle
    50 gram diepvries erwten
    75 gram witte asperges
    75 gram groene asperges
    Enkele radijzen
    1 el citroensap
    1 takje tijm
    Zwarte peper
    1 el extra vierge olijfolie

Werkwijze

1. Kook de pasta beetgaar in water. Spoel met koud water en laat uitlekken.

2. Maak de asperges schoon en snij ze in stukken. Kook deze samen met de erwtjes beetgaar. Spoel ook met koud water en laat uitlekken.

3. Snij de radijzen in plakjes en schep samen met de andere groenten onder de pasta.

4. Maak een vinaigrette van de olijfolie, het citroensap, tijm en zwarte peper. Meng dit onder de pasta salade en zet in de koelkast voor een uurtje.



SMAKELIJK!
Laat me weten wat je er van vond!

Liefs, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: