Asperge Gazpacho

Asperge Gazpacho

Het aspergeseizoen is weer begonnen en met dit heerlijk warme weer heb ik een simpel en makkelijk voorgerecht voor jullie uitgewerkt. (Ideaal als voorgerecht bij de BBQ.)

Enjoy!

Benodigdheden voor 2 personen

    250 g witte asperges
    2 groene asperges in fijne reepjes gesneden
    1/2 teentje knoflook
    100 ml Alpro soya light room
    250 ml groentebouillon van knorr
    Zwarte peper

Werkwijze

1. Kook de witte asperges 15 minuten in de groentebouillon. Haal de pot van het vuur en laat afkoelen. Doe er de knoflook bij en mix tot een glad geheel.

2. Roer de light room door de soep en breng verder op smaak met zwarte peper. Roer nog eens goed en zet de pot in de koelkast.

3. Serveer de gazpacho in kleine glaasjes en leg er de fliterdunne groene asperges in. Werk eventueel nog af met gebakken spekblokjes.



SMAKELIJK!
Laat me weten wat je er van vond!

Liefs, Sanne

Laat een reactie achter

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: