Qiqo

Qiqo

Review & Winactie

Ik heb gisteren een pakket aangekregen van Qiqo met daarin een leuke tas en 28 zakjes Qiqo om uit te proberen. Qiqo is een 100 % natuurlijke energiedrank met 0 % suikers. Het bevat vitamine C & B’s en vol antioxidanten, zelfs meer als in een groene thee.

Een natuurlijke energiedrank die hetzelfde effect geeft als koffie. Hoe kan dat? Wel het drankje bevat guaranine (van de guarana-bes) wat te vergelijke valt met cafeïne. Daardoor zal je een zachte boost voelen die voor meer mentale en fysieke energie zal zorgen. Ben je ondertussen benieuwd geraakt naar deze drank? Lees hieronder verder wat ik ervan vind en hoe je een Qiqo pakket kan winnen!

Wat vind ik van deze drank?

Wel, toen ze me een bericht stuurde om deze natuurlijke energiedrank uit te testen kon ik geen nee zeggen als voedingsdeskundige. Het drankje krijg je thuis gestuurd in poedervorm waar je enkel warm water van 70 graden moet aan toevoegen.

Omdat ik altijd thee drink is deze drank ideaal voor mij! Ik ben geen fan van red bull, monster, cola, koffie… wat niet wil zeggen dat ik dit niet af en toe eens drink (alles met mate!!) , maar als er een natuurlijke energiedrank op de markt is dan kan ik deze alleen maar ondersteunen. Qiqo heeft een wat fruitige limoen smaak met een vleugje gember, wat ik heerlijk vind!

Heb ik je ondertussen al kunnen overtuigen om deze energiedrank eens uit te proberen? Ik mag van Qiqo niet 1, maar zelfs 5 pakketjes weggeven.

Wat moet je doen om een pakketje te winnen?

☘︎ Like de pagina van Qiqo op instagram.
☘︎ Like mijn pagina Teas and Greens op instagram .
☘︎ Tag iemand onder de post op instagram waarmee je dit pakket wel eens zou willen uitproberen!

⚡︎⚡︎ Maak extra kans door je in te schrijven op mijn nieuwsbrief! (Dit kan via mijn blogsite in de zijbalk.)

Wat zijn de voorwaarden?

Je moet de procedure hierboven volgen om te kunnen winnen. Alle belgen en Nederlanders mogen meedoen aan de actie.

De actie sluit op mijn verjaardag dus woensdagavond 13 maart en de winnaar maak ik bekend op donderdag 14 maart. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

VEEL SUCCES !

Kan je niet wachten? Dan kan je alvast via deze link een staaltje aanvragen!

    Gezonde groetjes, Sanne

Push the button and follow me! Thanks Sanne x

%d bloggers liken dit: